Hem » Ostoehdot

Ostoehdot

SofKeys.fi on osa Leadson AB:tä (559366-9392), Birger Jarlsgatan 12, 114 34 Tukholma, Ruotsi. Leadson AB:stä käytetään jäljempänä nimitystä “SoftKeys.fi”. Näiden ehtojen lisäksi sovelletaan myös tietosuojakäytäntöämme.

1. Tilaus

Kun olet tehnyt tilauksesi, sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistuksesta löydät kaikki tiedot tuotteista, hinnasta, laskutus- ja toimitusosoitteesta. Jos tilausvahvistuksessa on virhe, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Ei tilausvahvistusta
Teknisen vian tai muiden SoftKeys.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevien olosuhteiden vuoksi tilausvahvistus saattaa saapua myöhässä tai sitä ei ole lainkaan saatavilla. Jos tilauksen vahvistaminen kestää yli 30 minuuttia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

2. Maksu

SoftKeys.fi-maksupalvelun tarjoaa Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi, joka tarjoaa joustavia maksupalveluja turvallisella ja vastuullisella tavalla.

Lisätietoja Klarnasta löydät täältä ja voit lukea heidän käyttöehtonsa täältä.

Tarjotaksemme erilaisia maksuvaihtoehtoja meidän on jaettava henkilö-, yhteys- ja tilaustietosi kyseisen maksupalvelun tarjoajan kanssa. Suosittelemme, että luet tietosuojakäytäntömme.

Näiden tietojen käyttöä säännellään sovellettavan tietosuojalainsäädännön ja Klarnan tietosuojakäytännön mukaisesti.

3. Toimitus

Digitaaliset tuotteet (tuoteavaimet) toimitetaan välittömästi asiakkaan tilausvaiheessa antamaan sähköpostiosoitteeseen. Harvinaisissa tapauksissa voi esiintyä 1-5 minuutin teknisiä viiveitä. Jos et löydä sähköpostiasi tilauksen tekemisen jälkeen, suosittelemme tarkistamaan SPAM-kansiosi.

4. Hinnat

Kaikki myymälän hinnat ilmoitetaan kruunuina ja sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja toimittajan tekemien hinnanmuutosten, teknisten virheiden, hinnastossa olevien painovirheiden ja virheellisistä tiedoista johtuvien hintaepätarkkuuksien vuoksi ja pidätämme oikeuden mukauttaa hintaa.

Englanninkielisen myymälän hinnat on ilmoitettu euroina tai Yhdysvaltain dollareina asiakkaan asuinpaikan mukaan. Hinnat sisältävät. Arvonlisävero ja prosenttiosuus määräytyvät asianomaisen maan mukaan.

5. Tuotetiedot

Kaikkia SoftKeys.fi-sivuston tuotekuvia ja -kuvauksia on pidettävä havainnollistavina. Huomaa, että SoftKeys.fi-sivuston kuvat voivat vaihdella tietokoneesi väriasetuksista riippuen.

6. Kampanjat

Alennuskoodeja ei voi yhdistää muihin kampanjoihin tai tarjouksiin, ellei toisin mainita.

7. Peruuttamisoikeus

Toisin kuin fyysisten tavaroiden kohdalla, digitaalisia tuotteita ostettaessa ei ole peruuttamisoikeutta. Tämä koskee kaikkia digitaalisia tuotteita, jotka lähetetään automaattisesti oston yhteydessä. Etämyynnissä tavanomainen 14 päivän peruuttamisoikeus ei koske tuotteitamme niiden luonteen vuoksi etämyyntisopimuksista ja muualla kuin liiketiloissa tehtävistä sopimuksista annetun lain (2005:59) 2 luvun 11:11 §:n mukaisesti. . tuotteesta. Lue lisää täältä.

Kuluttaja luopuu peruuttamisoikeudesta tilauksen tekemisen jälkeen.

8. Valitukset

Valitusoikeus koskee tavaroita, jotka ovat viallisia voimassa olevan kuluttajalainsäädännön mukaisesti. Jos digitaalisessa tuotteessa on vika tai jos tuote puuttuu, asiakkaan tulee ottaa yhteyttä SoftKeys.fi-asiakaspalveluun osoitteeseen [email protected] mahdollisimman pian vian havaitsemisen jälkeen. Reklamaatioiden yhteydessä on ilmoitettava tilausnumero ja reklamaation syy.

SoftKeys.fi pidättää oikeuden hylätä reklamaation, jos todetaan, että tuote ei ole viallinen sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti.

9. Riita

Jos riitaa ei saada ratkaistua yrityksen asiakaspalvelun ja asiakkaan välisellä sopimuksella, voit asiakkaana kääntyä yleisen valituslautakunnan puoleen.

10. Vastuun rajoittaminen

Emme ota vastuuta välillisistä vahingoista, jotka voivat aiheutua tuotteesta. Emme ota vastuuta viivästyksistä/virheistä, jotka johtuvat olosuhteista, joihin emme voi vaikuttaa (ylivoimainen este). Tällaisia olosuhteita voivat olla esimerkiksi työtaistelu, tulipalo, sota, hallituksen päätös, toimittajan toimitusten väheneminen tai puuttuminen kokonaan. Emme myöskään ota vastuuta tuotteisiin/tuotteen ominaisuuksiin tehdyistä muutoksista, joita kyseinen toimittaja on muuttanut, tai muista tekijöistä, joihin emme voi vaikuttaa.

11. Ehtojen muuttaminen

SoftKeys.fi pidättää oikeuden tehdä muutoksia Ehtoihin milloin tahansa ja ilman asiakkaan ennakkosuostumusta. Kaikki tällaiset muutokset julkaistaan verkkosivustolla. Muutokset astuvat voimaan siitä hetkestä, kun asiakas hyväksyy ehdot tekemällä uuden ostoksen tai käymällä verkkosivustolla, tai 10 päivän kuluttua siitä, kun SoftKeys.fi on ilmoittanut asiakkaalle muutoksista.

12. Muut

Tietoihin voi sisältyä kirjoitusvirheitä, toimittajien teknisiä eritelmiä, jotka voivat olla virheellisiä, jne. Tässä annetut tiedot eivät muodosta lausuntoa hyödyllisyydestä, soveltuvuudesta, takuusta jne., paitsi jos se on suoraan mainittu. SoftKeys.fi pidättää oikeuden muuttaa tietoja ilman ennakkoilmoitusta. Kun teet ostoksia SoftKeys.fi-sivustolla, teet sopimuksen. Sopimuksen tekeminen edellyttää 18 vuoden ikää. Jos olet nuorempi, jommankumman vanhemman on hyväksyttävä osto, jotta sopimus olisi pätevä.

Viimeksi muokattu: 2022-09-20.

Yli 50 000
tyytyväistä asiakasta

Vapaa
tekninen tuki

100% tuotetakuu
Kaikki myymämme tuotteet ovat alkuperäisiä.

Item added to cart.
0 items -